Schaapskooi

Maandag, 29 april 2024

Wekelijks GRATIS bij u bezorgd in de gemeente Heerde, Epe en Hattem

Start Taekwon-Do seizoen en open les

Ingezonden door: Taekwon-Do School Martowirono

Taekwon-Do School Martowirono, die volgend jaar haar 50 jarige jubileum viert, geeft inmiddels al geruime tijd les in Epe (Gymzaal De Haverkamp) en sinds 2019 ook in Vaassen (Sportcentrum De Koekoek. Vanaf donderdag 3 september wordt het seizoen gestart met een open les waar iedere geïnteresseerde aan mee kan doen. Jongens, meisjes, jeugd, junioren en volwassenen.

Taekwon-Do is een veelzijdige Koreaanse zelfverdedigingskunst. De trainingsfilosofie is gebaseerd op wederzijds respect, het streven naar kwaliteit, (zelf)vertrouwen en volharding. Je kunt er je energie in kwijt, terwijl je tegelijkertijd leert om je goed te focussen. Er wordt getraind op de onderdelen: sparring, stijlfiguren, zelfverdediging, speciale technieken (hoogte- en vertesprong) en breektesten.

Taekwon-Do School Martowirono heeft een fanatiek wedstrijdteam dat zowel nationaal als internationaal presteert. Het deelnemen aan wedstrijden wordt gestimuleerd, maar is zeker geen verplichting.

Hoewel er op elk moment met de beoefening van Taekwon-Do kan worden gestart, vinden er op donderdag 3 september open lessen plaats in Epe en Vaassen. Naast de open les mogen ook nog eens 2 gratis proeflessen worden gevolgd!

In Epe is de open les voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar van 16:00 tot 17:00 uur in gymzaal De Haverkamp (Haverkampsweg 49). In Vaassen kunnen de kinderen van 5 tot en met 12 jaar van 17:30 tot 18:30 uur meedoen in sportcentrum De Koekoek (Koekoeksweg 24). De junioren en senioren trainen in Epe, eveneens in gymzaal De Haverkamp, van 19:30 tot 20:30 uur.

Voor meer informatie: www.tkdweb.nl of info@tkdweb.nl