Schaapskooi

Dinsdag, 14 mei 2024

Wekelijks GRATIS bij u bezorgd in de gemeente Heerde, Epe en Hattem

Voetbalwei SV Wissel weer open voor de jeugd

Voetbalwei SV Wissel weer open voor de jeugd
Ingezonden door: S. Talla

Voetbalwei SV Wissel weer open voor de jeugd

Donderdag 30 april was het dan zover. De jeugdsporters hebben groen licht gekregen van de minister president. Dus ook de voetbalwei van SV Wissel ging weer open.

Een strakke tijdsplanning zorgde ervoor dat de trainingen om het kwartier van start gingen. Iedereen hield zich keurig aan de afspraken en kwam binnen de afgesproken 10 minuten voor aanvang van de training aan. Vrijwilligers vanuit de jeugdcommissie zorgden ervoor dat de jeugd werd ontvangen. Uiteraard moest iedereen zijn handen wassen. Waarna de spelers begeleid werden naar het trainingsveld.

Voor de jeugd onder de 12 jaar waren er geen extra maatregelen dus verliep de training als zoals zij gewend zijn. Voor de teams van 13 jaar en ouder was het de eerste minuten even wennen met de 1,5 meter afstand. Maar het gewen ging snel over in het, hopelijk tijdelijk, ‘nieuwe normaal’.

Het bestuur van SV Wissel bedankt de vrijwilligers, trainers en Technisch Jeugd Coördinator Addy Dijkgraaf voor het bedenken van de oefenstof en spelsituaties.

Voor iedereen die mee wilt sporten, iedereen tot en met 18 jaar is van harte welkom bij de SV Wisssel. Voor de juiste organisatie daarvan kan je contact opnemen met contact@svwissel.nl.