Schaapskooi

Dinsdag, 5 maart 2024

Wekelijks GRATIS bij u bezorgd in de gemeente Heerde, Epe en Hattem

Ondernemersvereniging Heerde zorgt voor verbinding

Ondernemersvereniging Heerde zorgt voor verbinding
Advertorial

HEERDE- Van oorsprong is de OVH de winkeliersvereniging waarvan de leden in of nabij het centrum hun winkel runnen. Door samen te werken, kunnen zij veel bereiken om het lokaal kopen zo aantrekkelijk mogelijk te maken. In de zomer zorgen zij dat er fleurige bloembakken hangen, dat er regelmatig livemuziek is en dat in de winter de feestverlichting weer hangt. Daarnaast organiseren zij de Consumentenbeurs Hemito en de intocht van Sinterklaas.

Door het Coronavirus kwam het bestuur voor een enorme uitdaging te staan. Hoe zorgen we ervoor dat de winkeliers hun klanten behouden? Door te adverteren in de Schaapskooi en filmpjes van de winkels op Facebook te plaatsen met het thema ‘Steun ons maximaal, koop lokaal’ is dit al aardig gelukt. Dit blijkt uit de positieve reacties die de winkeliers hierop ontvangen. Echter is het Coronavirus en daarbij de crisis nog niet voorbij. De komende maanden zullen er nog meer activiteiten en acties volgen. Veel ondernemers hebben er ook voor gekozen om hun waar te gaan bezorgen. Tevens is het bestuur met verschillende partijen bezig om een online Heerder warenhuis op te zetten. Een informatief en interactief platvorm van de Heerder ondernemers.

Begin dit jaar zijn Wouter Jan Boschman (secretaris) en Nadine Feit (marketing) toegetreden tot het bestuur van de ondernemersvereniging. Het bestuur bestaat verder uit Bert Rozendal (voorzitter), Mandy Pijnappel (penningmeester) en Jan Modderman (Hemito & evenementen). Als bestuur hopen zij dat met hun activiteiten de ondernemers de crisis overleven. Ben je ondernemer en wil je betrokken worden bij het koopcentrum Heerde? Dan kun je lid worden via de site: www.ovheerde.nl

Bestuur Ondernemersvereniging Heerde: van links naar rechts: Bert Rozendal, Mandy Pijnappel, Wouter Jan Boschman, Jan Modderman en Nadine Feith. Foto: Erik Peek Fotografie – Airvideo.